UKULELE OG SANG ONSDAG

KL. 16.15-17.15

2.-4. KLASSE

Lokale ”Krop & Bevægelse” på Munkegårdsskolen

Instruktør Andreas Ugorskij

26. august – 16. december (ingen undervisning i uge 42+46)

Andreas

Dette hold er et allerede eksisterende hold, men der er plads til nye elever. Hvis man ikke har spillet ukulele før, skal man kontakte Andreas for at aftale et antal gange med soloundervisning.

Dette hold er for dig der gerne vil lære at spille ukulele og samtidigt gerne vil have det sjovt med at synge og udforske stemmen i teaterregi. Ukulelen er i de senere år blevet et populært instrument, og det er nemt at komme i gang med. Vi spiller enkle og kendte sange, både fra radioen og fra Teater Globens forestillinger. Vi skal arbejde med sang og fortælling, fællesskab og solosang. Det er en forudsætning at have sin egen ukulele for at kunne være med på holdet. Andreas giver gerne råd og vejledning i forbindelse med køb af ukulele.

Sæsonen afsluttes med en lille visning til juleafslutningen. Dato følger. 

Pris 1.200 kr.

Ved tilmelding til flere hold opnås 25 % rabat.

Ved tilmelding af søskende opnås 25 % rabat fra søskende nr. 2 og op.

Rabatter kan ikke kombineres. Rabatten tilbydes på det billigste hold.

Der er et begrænset antal pladser pr. hold.

Nuværende medlemmer har fortrinsret – herefter tilmelding efter Først til Mølle. Hvis holdet er fuldt booket eller ikke bliver oprettet, tilbydes du en plads på et andet hold eller på vores venteliste. Der kræves et minimum antal deltagere pr. hold for at holdet bliver oprettet. 

Tilmelding via Place2Book – tilmelding er bindende.

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/73rebmcekb