UKULELE OG SANG ONSDAG

KL. 16.00-17.00

2.-4. KLASSE

Lokale ”Krop & Bevægelse” på Munkegårdsskolen

Instruktør – Andreas Ugorskij

13. januar – 2. juni (ingen undervisning i uge 7+13)

OBS: Dette Holds opstart rykkes til vi må mødes fysisk igen – kontakt Info@teatergloben.dk for forhåndstilmedling 

Se side

Dette hold er et allerede eksisterende hold, men der er plads til nye elever.
Dette hold er for dig der gerne vil lære at spille ukulele og samtidigt gerne vil have det sjovt med at synge og udforske stemmen i teater regi. Ukulelen er i de senere år blevet et populært instrument, og det er nemt at komme i gang med. Vi spiller enkle og kendte sange, både fra radioen og fra Teater Globens forestillinger. Vi skal arbejde med sang og fortælling, fællesskab og solosang. Det er en forudsætning at have sin egen ukulele for at kunne være med på holdet. Andreas giver gerne råd og vejledning i forbindelse med køb af ukulele.

Sæsonen afsluttes med en forestilling eller en film, som forventes spillet d.10 – d. 13 juni samt prøveweekend d. 5 – 6 juni.
Vi beslutter til foråret hvad der kan lade sig gøre i forhold til Covid. Enten bliver det flere mindre forestillinger eller mindre film, eller forhåbentlig kan vi lave noget samlet for alle, så sæt kryds i kalenderen.

Pris 1.600 kr.

Ved tilmelding til flere hold opnås 25 % rabat.

Ved tilmelding af søskende opnås 25 % rabat fra søskende nr. 2 og op.

Rabatter kan ikke kombineres. Rabatten tilbydes på det billigste hold.

Der er et begrænset antal pladser pr. hold.

Nuværende medlemmer har fortrinsret – herefter tilmelding efter Først til Mølle. Hvis holdet er fuldt booket eller ikke bliver oprettet, tilbydes du en plads på et andet hold eller på vores venteliste. Der kræves et minimum antal deltagere pr. hold for at holdet bliver oprettet. 

Tilmelding via Place2Book – tilmelding er bindende.

https://place2book.com/da/sw2/sales/1o3vwdabd8