PLAYMAKING

Teatersalen, Byens hus

Instruktør Signe Mynborg

Signe

Vi inviterer til den første playmaking performance efter sommer, hvor 8 nye manuskripter vil blive spillet i en iscenesat læseprøve. nærmere info følger

Der gives ikke rabat på workshop hold.

Dette er en workshop i manuskriptskrivning og historiefortælling. Du vil gennem forskellige skriveøvelser, karakterarbejde- og skuespiller arbejde skabe din egen historie, forfatte dit 1 Akts manuskript, der afslutningsvis bliver uropført af skuespillere i en såkaldt ”Staged Reading” for et inviteret publikum med manuskriptforfatteren på scenen. Du vil få en lille skriveopgave fra uge til uge.

Jeg læste med Daniel Judah Sklar, som er manden bag bogen og metoden Play-making. Daniel mødte jeg, da jeg boede i New York og jeg var med som skuespiller på forskellige Play-making projekter, blandt andet i Ghettoen i Queens. Siden har jeg selv afholdt kurset her i Danmark, blandt andet med støtte fra Statens Kunstfond.
Der gives ikke rabat på dette hold.

Der er et begrænset antal pladser pr. hold.

Nuværende medlemmer har fortrinsret – herefter tilmelding efter Først til Mølle. Hvis holdet er fuldt booket, tilbydes du en plads på et andet hold eller på vores venteliste.

Der kræves et minimum antal deltagere pr. hold for at holdet bliver oprettet. Hvis du har tilmeldt dig et hold, der ikke bliver oprettet, tilbydes du en plads på et andet hold eller på vores ventelist