Om Teater Globen

Teater Globen er startet af en frivillig gruppe, som danner Globens bestyrelse, og som brænder for at skabe en kreativ platform for fordybelse i scenekunst. Globen er et Kulturhus med fokus på at skabe trygge rammer for kreative udfoldelser.

Vi tilbyder professionel undervisning i scenekunst, teater, film, musik, dans, manuskriptskrivning, og på sigt også scenografi, visuelt design, lyddesign. Vi holder fælles caféaftener, teaterture, en årlig sommerlejr og meget mere.

Som Shakespeare siger “all the world’s a stage – hele verden er en scene og vi har vores indgange og udgange”. Globen er for dem der gerne vil have et rum til at øve sig på livets scene, ligeså meget som den er for dem der brænder for skuespil.

Jeg er selv barn af ungdomsteatret Gawenda, hvor jeg gik fra jeg var 10-20 år det havde stor betydning for mig at have et fristed og et frirum til fordybelse da jeg voksede op. Det frirum vil jeg gerne give videre.

Visionen er at lave en forening i Gentofte der er åben for alle. Vi er rigtig glade for at kunne bruge Munkegårdsskolens teatersal og danselokale og nu er vi flyttet ind i det nye Byens hus,  hvor vi kører hold i teatersalen samt i filmrummet. Derudover har vi fået et klubhus i Byens Hus der også fungerer som værested for medlemmerne. Vi vil løbende lave større og mindre forestillinger og film. Om sommeren laver vi en større forestilling hvor alle medvirker.

Holdene er alders afstemt og enkelte hold er for dem der seriøst brænder for skuespillet, med casting, coaching og brug af gæste instruktører producenter, castere og andre filmfolk. Udover de ugentlige hold afholdes løbende forskellige artede workshops. Vi glæder os til at præsentere vores program for forårssæsonen 2019 her i slut november.

Signe Mynborg,
Kunstnerisk leder


Teater Globens bestyrelse:
Vi er en engageret og visionær bestyrelse, som spænder bredt kompetencemæssigt.

Bestyrelsen består af: Lene Solberg (formand), Kathrine Bundgaard (kasserer), Marianne frederiksen, Jørgen Eriksen, Mette Rastrup, Kasper Friis Nilaus, Nina Brocks, Gorm Meyer (suppleant).