Signe Mynborg står for den daglige og kunstneriske ledelse og varetager den primære skuespiltræning. Signe er uddannet skuespiller fra The Circle in the Square Theatre School i New York. Hun har gennem de sidste 20 år haft et professionelt virke, som skuespiller, instruktør, underviser og caster på film og teater. Hun har siden 2012 haft sin egen virksomhed, Castyoung. Hun har været fastansat diverse steder, som teaterlærer blandt andet i Teatermejeriet, på rytmisk center og på Kulturskolerne. Gennem de sidste 12 år har Signe skrevet og instrueret den årlige forestilling på Munkegårdsskolen, med 70 medvirkende og ud af det samarbejde med børn og forældre udsprang ideen til Globen.


Coco Hjardemaal har arbejdet som professionel filmskuespiller i over 20 år – du kender hende måske fra Far til Fire som “Søs” og som selveste “Oda Omvendt” på Ramasjang.  Coco har også en baggrund som danser og performer, hun har gået på DanseTeater på Københavns Akademi for Musik, Dans og Teater, og har også teatererfaring fra f eks forestillingerne SKAM 1 & SKAM 2 på Aveny T. Coco har undervist i teater og dans på hhv. Danseplaneten, Dansekapellet, Frederiksgård Skole og på Østerbro Ungdomsskole – hvor hun på sidstnævnte også instruerede, iscenesatte og skrev manuskript til forestillingen “Alice Fra Eventyrland”.Udover dette holder hun sine egne private workshops for professionelle dansere og elitegymnaster i Dramatik i Dansen – en workshop om, hvordan man skaber mere dramatisk udtryk og historiefortælling i sin koreografi og performance – hvor f.eks Danseplaneten og Farum Gymnastikforening har været kunder.


Lior David Cohen Har undervist som instruktør i Teater Globen siden september 2020. Lior har de sidste 13 år arbejdet med skuespil på et professionelt plan, hvor han bl.a. har medvirket i TV-serier, film, teaterproduktioner, samt et hav af reklamefilm. Lior startede sin skuespil rejse som 10 årig som elev på teatermejeriet, hvor han fandt passionen for scenekunst, der i 2016 bragte ham til skuespillerens by – Los Angeles, hvor han tog et semester på Lee Strasberg theater and film institute for at dykke ned i den moderne skuespilteknik “method acting”.


Jacob August Ottensten er instruktørassistent på teaterholdene. Han har spillet skuespil på scenen og foran kameraet i over 10 år, bl.a. som Alexander i Ingmar Bergmanns ‘Fanny & Alexander’ på Det Kongelige Teater og som Janus i DR’s julekalender fra 2016 ‘Den Anden Verden’. Jacob har tidligere arbejdet som lærervikar og pædagogmedhjælper, og har brugt sin skuespillererfaring til at undervise eleverne i drama og sceneteknik. Udover det har Jacob også erfaring inden for musik-, lys- og lydproduktion fra teaterforestilllinger og skolekoncerter samt frivilligt arbejde på Roskilde Festival og Musik i Lejet.


Andreas Ugorskij er komponist og musiker, han er uddannet musiklærer fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Andreas har skrevet musikken til næsten alle forestillinger på munkegårds teater. Han har skabt bandet Tikke Takke, der spiller gakkede sange for børn og barnlige sjæle. Andreas optræder med sit originale Django Reinhardt-inspirerede guitarspil i gypsy-jazzbandet Papa Kotji. Medgrundlægger af world bandet Klezmofobia, der turnerer globalt fra Mexico til Kina. Grammy Award modtager for bedste world-cd i 2008. Komponerer musik til teaterforestillinger, musicals og egne bands.


Sune Falk Otterstrøm er skuespiller, teaterinstruktør, uddannet pædagog og børnebogsforfatter. Han har medvirket i div. film, tv-serier og teaterforestillinger. Han er medstifter af børneteateret, Teatermejeriet. Et teater tilbud for børn og unge, hvor han gennem 12 år har undervist i skuespiltræning, skrevet manuskript og instrueret en årlig forestilling med 180 medlemmer i alderen 8 – 20 år. Sune har 15 års erfaring i at instruere og undervise i skuespil, derudover underviser han også i Stunt.


Asmus Anton Apérgis er instruktørassistent på teaterholdene. Han har mange års erfaring fra TeaterMejeriet, hvor han har spillet med i mere end 10 forestillinger. Asmus har derudover dyrket musik og sangskrivning længe og så har han arbejdet som pædagogmedhjælper, hvor han har brugt sine erfaringer til at undervise børn i sangskrivning og skuespil. I 2019 prøvede Asmus for første gang kræfter med at være instruktør da han skrev og instruerede Aurehøj Gymnasiums musical ”Kærlighed og Ærlighed”. I projektet prøvede han kræfter med masser af ansvarsområder, som bl.a. manuskriptforfatter, instruktør og sangskriver.