Anna Solberg er gæstelærer på teaterholdene og på danseholdene. Anna er professionel danser uddannet fra Escola Luthier de Musica i Dansa i Barcelona. Anna har spillet teater, siden hun var helt lille og har bred erfaring med både teater, film og musical. Anna er performer hos Showagent ApS, og har i efteråret 2018 været ansat på Djævelens lærling musical, hvor hun var ansvarlig for børneskuespillerne. I foråret 2019 kunne man opleve Anna på scenen i Ghost – the Musical i Tivolis Koncertsal.


Anna Aunbirk er instruktørassistent på teater holdene og står i øvrigt for koreografi og danseundervisning. Anna er uddannet skuespiller fra William Esper Studio i New York, og har danset på højt plan siden hun var helt lille. Herunder dobbelt verdensmester i 2008. Anna har gjort sig meget på de skrå brædder, hvor hun bl.a. har spillet roller som lille cosette i “Les Miserables” og titelrollen Annie i “Annie” på Det Ny Teater. Derudover underviser Anna på danseskolen Dance Agency, i LTG gymnastik og lægger desuden stemme til tegnefilm som “Hannah Montana” og “Rio 2”.


Faysal Mobahriz er instruktørassistent på teaterholdene. Han er skuespiller og særlig kendt for sin rolle som Hassan, i Max Pinlig tv-serien, og for spillefilmene om Max Pinlig fra 2006-2012. Faysal har spillet teater i flere år.
Han er for nylig kommet tilbage efter at have boet 8 år i London
Faysal har en stor kærlighed for børn og vil gerne være skolelærer, han læser HF på 2. år og søger ind på lærerseminariet. Faysal arbejder desuden som trampolin instruktør hos Københavns trampolinklub, med fokus på børn og unge med cerebral parese og som koordinator ved Feriecamp, der tilbyder gratis aktiviteter til børn i udsatte boligområder.


Emma Bondo er danser, optræder i shows og er kunstnerisk leder i danseorganisationen CLASHcph. Hun er fast underviser hos Dansekapellet. Emma har spillet teater og film fra barnsben, med roller i bl.a. DR-serien: Forbrydelsen, Familien Gregersen m.m. Hun har undervist i Gawenda og Teatermejeriet. Da Emma som 18-årige oplevede stemmeproblemer, rejste hun til Cambodia og tog en yogauddannelse for at fokusere på sin vejrtrækning og få større kropsbevidsthed, og forelskede sig hurtigt i tanken om at udtrykke sig mindre med stemme og mere med krop. Senere har hun uddannet sig som danser fra Akademiet for Dans, Musik og Teater i København, Flow Dance Academy i Denmark og Paris. Idag elsker Emma at undersøge krydsfeltet mellem dans og teater og at rejse til lande med det formål at lære dans fra forskellige kulturer.