Filmskuespil Torsdag

Kl. 18.00 – 19.30


fra 13 til 20 år

Teatersalen, Byens Hus

Instruktør – Signe Mynborg / Coco Hjardemaal

14. januar – 3. juni (ingen undervisning i uge 7+13+19)

OBS: Holdet kører på zoom (til vi må mødes fysisk) 18.00 – 19.30 🙂

Dette er et nyoprettet Filmhold
Coco Hjardemaal har over 20 års erfaring som skuespiller på film og teater, Signe Mynborg har specialiseret sig i at caste børne og unge roller til film, tv og teater.
Sammen vil vi give dig redskaber til hvordan du bedst forbereder dig på en rolle/en karakter til en film du arbejder på, eller til en casting på en film.
Vi vil hjælpe dig med at performe naturligt foran et kamera og give dig selvtillid og mod til at give den hele armen. Vi vil arbejde med karakterudvikling, improvisation, tekster og forskellige skuespilteknikker.
Udover dette vil vi arbejde med SoMe-video: Hvordan fanger du publikum indenfor få sekunder og skaber en historie, en karakter og god underholdning på de sociale medier som f.eks. Instagram?
Vi vil løbende filme små scener, som – som udgangspunkt – vises kun til internt brug, og analysere andre film for at lære om filmiske virkemidler og filmskuespil.

Pris 2.100 kr.

Der gives ikke rabat på dette hold.

Der er et begrænset antal pladser pr. hold.

Nuværende medlemmer har fortrinsret – herefter tilmelding efter Først til Mølle. Hvis holdet er fuldt booket, tilbydes du en plads på et andet hold eller på vores venteliste.

Der kræves et minimum antal deltagere pr. hold for at holdet bliver oprettet. Hvis du har tilmeldt dig et hold, der ikke bliver oprettet, tilbydes du en plads på et andet hold eller på vores venteliste.

https://place2book.com/da/sw2/sales/1c495hsihj