GLOBENS SOMMERFORESTILLING 2019

Teater Globen præsenterer

EN SKÆRSOMMERNATSDRØM

FRIT EFTER SHAKESPEARES KLASSIKER.

EN SOMMEROPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN MED 95 BØRN OG UNGE PÅ SCENEN OG LIVE MUSIK

FREDAG D. 21 JUNI KL 17.00 OG KL 19.30

LØRDAG D. 22 JUNI KL 13.00 OG KL 15.30


Bestil billetter her :

Det handler stykket om

Bogklubben er på vej på deres årlige tur ud i skoven, de læser i En skærsommernatsdrøm af Shakespeare, når de åbner bogen, begynder historien at udfolde sig og langsomt bliver de viklet ind i historien…. For – I en verden kaldet Elitære styres hverdagen af Styrelsen og deres stramme regler og systemer. Her møder vi de fire venner, Helena, Hermia, Lysander og Demetrius som børn.

Da de er lidt større, beslutter Hermias far at hun skal giftes med Demetrius selvom hun elsker Lysander og Styrelsen dømmer at Hermia skal gøre som hendes far befaler. De giver hende 3 dage til at træffe sit valg, at vælge døden eller bryllup med Demetrius.  For om tre dage skal Grevinderne giftes og hele Elitære skal være klar til det store bryllup. Lysander overtaler Hermia til at flygte ud i skoven, væk fra Elitære og de fortæller deres hemmelighed til Helena. 

Helena er ulykkeligt forelsket i Demetrius og hun afslører for ham at de er i skoven og så sætter jagten ind, jagten på kærligheden. Den fører de unge mennesker ind i den magiske skov, hvor andre regler gælder og hvor Alfe-kongen og dronningen, Oberon og Titania har deres egen kærlighedskamp, i en verden med levende træer, Alfer, svampe, tåge og Oberons tjenere, Puk og Kluk, der med blomsterstøv i hånden får vendt op og ned på det hele. For blomsterstøvet fortryller på magisk vis og bliver man ramt, ja så forelsker man sig i det første, man ser.

Lykkedes det for Hermia og Lysander at få hinanden ? Kan Helena vinde Demetrius hjerte ? og bliver skuespillerne klar med deres stykke til den store bryllupsfest, selvom én er blevet forvandlet til et æsel ?


STED: TEATERSALEN PÅ MUNKEGÅRDSSKOLEN
IDÉ OG MANUSKRIPT: SIGNE MYNBORG
MUSIK: ANDREAS UGORSKIJ
INSTRUKTØRER: SIGNE MYNBORG, SUNE OTTERSTRØM, ANNA SOLBERG OG FAYSAL MOBAHRIZ

MAD OG HYGGE I TEATERCAFÉEN 1 TIME FØR FORESTILLINGEN